La Policia Municipal aixeca 79 actes en cinc dies relacionats amb els talls de llum

Després de la reunió amb l'alcaldessa, la companyia es compromet a estudiar i revisar la xarxa

Un cotxe del cos policial
Un cotxe del cos policial | Juanma Peláez
NacióSabadell
14 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:05h
La Policia Municipal de Sabadell ha aixecat 79 actes en cinc dies -des del passat divendres i fins aquest dimarts-, relacionats amb els talls de llum que s'han produït darrerament a la ciutat. I que s'han traslladat a Fiscalia per si "poguessin ser constitutius de delicte per vulneració del dret d'accés a subministrament energètic", tal com ha indicat el consistori. 

Precisament, aquest dimecres l'alcaldessa, Marta Farrés, juntament amb d'altres batlles de la comarca, s'han reunit amb Endesa per tractar aquesta problemàtica, que segons ha assenyalat l'administració sabadellenca, la companyia s'ha compromès "a escoltar les propostes" dels municipis i "informar" de les inversions a la infraestructura. 

També, ha reclamat que s'actuï amb "la màxima diligència i sensibilitat davant les queixes o reclamacions que puguin rebre per part dels usuaris". En el cas de la capital vallesana, l’afectació dels darrers dies ha estat a famílies de barris com Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull-Cifuentes, Torre-romeu, Eixample, la Plana del Pintor i Campoamor-Espronceda

Farrés ha qualificat la trobada de "productiva" i amb l'esperança que "sigui un punt de partida", encara que ha advertit que "no ens quedarem de braços creuats" davant una situació "inacceptable i insostenible".