Sancionen el conductor d'un patinet elèctric per atropellar una vianant a Covadonga

Pateix lesions de caràcter lleu

Un control policial
Un control policial
NacióSabadell
14 de gener del 2021
Actualitzat a les 16:55h
La Policia Municipal de Sabadell va sancionar, aquest dimecres al matí, a les 10.25 hores, un home, de 43 anys, que conduïa un patinet elèctric, per atropellar una vianant que va resultar ferida, de caràcter lleu. La topada es va produir a la cantonada dels carrers Ripoll i Alfons Sala.

El cos sabadellenc va procedir a la multa "per situació greu mentre circulava per la vorera" i va ser quan la persona va quedar ferida. La van traslladar a l'Hospital Parc Taulí i es va sancionar a l'autor, d'acord amb el nou reglament de circulació. 

Precisament, aquest dimecres, els agents començaven a sancionar els conductors de patinets (de vehicle de mobilitat personal (vmp)), després d'uns dies de fer pedagogia sobre la nova regulació. Tot i així, fonts municipals han assegurat que no es tracta de la primera sanció sota la nova normativa, ja que han hagut d'actuar per d'altres casos també greus.

Fins al lloc es van desplaçar dues unitats de la Policia Municipal i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).