Cecot aposta perquè les eleccions se celebrin el 14-F

El president de la patronal reclama tenir un Govern i un Parlament "estable"

El president de Cecot, Antoni Abad
El president de Cecot, Antoni Abad | Josep M. Montaner
13 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:31h
El president de Cecot, Antoni Abad, ha apostat perquè les eleccions catalanes se celebrin el 14 de febrer, tal com es va fixar inicialment. Així ho ha expressat aquest dimecres, en la trobada anual de la patronal catalana amb els mitjans de comunicació, que ha estat de forma telemàtica.

Abad ha reclamat que els comicis es puguin dur a terme, perquè "no es pot anticipar aquesta setmana la situació a un mes vista" i ha afegit, "és molt complicat". Ha lamentat que es llancin aquests missatges de previsions negatives com "per tenir-nos controlats" i ha suggerit que no siguin tan negatius.

Ha subratllat que "la urgència", així com "el desig i el que ens convé és tenir un govern a Catalunya perquè estigui al nostre costat per prendre les millors decisions" i ha posat l'accent en la necessitat que per això cal que hi hagi un executiu català i un Parlament "estable". En aquest sentit, ha insistit en què "la provisionalitat no és bona, no únicament per a les empreses per al conjunt del país".

Abad ha assenyalat que vol treballar en una taula de billar a tres bandes, amb els governs, empreses i economistes. A la vegada que ha aconsellat estudiar la implementació del vot telemàtic com una possibilitat, de la mateixa manera que podria fer-se en la cita amb les runes dels socis del FC Barcelona -prevista per al 24 de gener-.