coronavirus

La vacunació contra la Covid-19 s'estén per la comarca i arriba als primers sanitaris del Taulí

Als usuaris i personal de residències s'hi ha afegit el personal de l'hospital

per NacióSabadell, 10 de gener de 2021 a les 17:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ara fa justament dues setmanes començava la vacunació contra la Covid-19. Era a la residència de l'Hospital Parc Taulí, Sabadell Gent Gran. Marina Benavent, de 84 anys, la primera persona de la ciutat (i de la regió sanitària Metropolitana Nord) que rebia la primera dosi de Pfizer/BioNTech. Passats aquests 14 dies, la campanya ha anat estenent-se arreu. 

Aquesta setmana, concretament el passat dijous, va arribar el torn dels primers sanitaris de l'Hospital Parc Taulí: la coordinadora de la Unitat Funcional Interdisciplinar Sanitària (UFISS), Galdina Valls, i el resident de cinquè any, Albert Cartanyà. 24 hores més tard els van seguir el personal d'urgències. 

  Però no només a Sabadell, també a les localitats del Vallès Occidental, la vacunació ha agafat bon ritme com a Sant Quirze on ha injectat la primera dosi a tots els avis de les dues residències i al 80% dels treballadors.


Abans d'acabar 2020, a Barberà, van iniciar el procés d'immunització. El 2021 a Cerdanyola es va vacunar una resident de 100 anys i la imatge s'ha replicat a Ripollet, Badia i Castellar, i mica en mica arribant a totes les localitats. 
 

Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació