Creu Roja reparteix joguines entre més canalla en el Nadal de la pandèmia

Gairebé 2.000 infants, 1.745 més que fa un any

El nou espai de botiga de Creu Roja a Fira Sabadell
El nou espai de botiga de Creu Roja a Fira Sabadell | Albert Hernàndez
NacióSabadell
11 de gener del 2021
Creu Roja Sabadell ha repartit joguines entre 1.825 infants en aquest Nadal, clarament marcat per la pandèmia. Una xifra superior a fa un any, quan la iniciativa de l'organització humanitària va arribar a més canalla, 1.745. Enguany, ha inclòs, a més de Sabadell, mainada de les poblaciones de Badia, Barberà i Sant Quirze. 

La campanya de Nadal, igual que fa un any ha estat amb el format "botiga", és a dir, que les famílies poden assistir al lloc per escollir -traslladat de la seu a Fira Sabadell-. També s'ha estés el model a Badia, cosa que ha permès arribar, sumat amb la capital vallesana, a 709 unitats familiars. Pel que fa a Sant Quirze i Barberà s'han fet lots. 

Les joguines de Creu Roja, un total de 5.475, han estat noves, no bèl·liques i no sexistes. Una feina que ha estat possible gràcies als 75 voluntaris que han participat amb diferents tasques durant el període nadalenc. Les joguines han arribat gràcies a la contribució de 17 entitats i empreses i al donatiu d'una quarantena de particulars.