Antonio Ontiveros, nou portaveu de Podem

El partit culmina una reconfiguració engegada a l'octubre

El nou portaveu amb la líder del partit, Marta Morell
El nou portaveu amb la líder del partit, Marta Morell | Podem Sabadell
NacióSabadell
10 de gener del 2021
Podem Sabadell, soci de govern del PSC a l'Ajuntament de Sabadell, ha escollit Antonio Ontiveros com a nou portaveu de la formació. Ontiveros va passar per davant, segons la votació, duta a terme el passat desembre en una assemblea telemàtica, de Maria Antonia Pérez Vega, l'altra candidat al càrrec. 

El partit morat ha assegurat que tanca així "el procés de reconstrucció" dels dos cercles oficials que hi ha a la ciutat (de la Concòrdia i Decano, cofundat per l'exregidor Ramon Vidal). A més, del nomenament d'aquesta figura, també s'han escollit els dos representants de cadascun al consell de Cercles. Un procediment engegat a l'octubre i que ha culminat gairebé tres mesos després. 

Ontiveros, president de l'AV de l'Eixample i exmembre del secretariat de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) durant vuit anys, va anar de número 3 a les llistes de Podem a les eleccions municipals de 2019. Ha afirmat que el partit s'ha de centrar "a enfortir-se i créixer, començant pels barris". 

Així mateix, ha determinat com a objectiu "que la nostra acció de govern continuï enfocada en potenciar precisament aquest tipus d'iniciatives dins els barris".