Quadis entra en el món de la bicicleta amb la compra de Biciescapa

El negoci sabadellenc va factura 15 milions d'euros el 2020

La botiga Biciescapa a la carretera de Barcelona
La botiga Biciescapa a la carretera de Barcelona | Albert Hernàndez
NacióSabadell
09 de gener del 2021
La xarxa de concessionaris i tallers oficials Quadis ha comprat una participació majoritària de Biciescapa per un preu que no s'ha fet públic. L'operació permet a la companyia impulsar el pla estratègic d'expansió i desenvolupament i reforçar la seva aposta per la mobilitat sostenible, amb l'entrada en el món de la bicicleta.

En un comunicat, el grup automobilístic ha subratllat que l'operació està tancada i suposa "la unió de dos líders en els seus respectius sectors". El fundador del negoci sabadellenc, Ramon Escapa, ha assegurat que els "espera un futur de creixement i globalització en el sector de la mobilitat, l'oci i l'esport, en unir l'experiència, el coneixement i la digitalització del sector de les quatre i de les dues rodes".

Durant 2020 Biciescapa va vendre gairebé 7.000 bicicletes (de les quals més de 1.000 van ser elèctriques), arribant als 15 milions de facturació. Compta amb dos punts de venda, a més de la botiga a la carretera de Barcelona, una altra a Girona, que sumen més de 3.000 metres quadrats.

Aquests actius, cal afegir la venda en línia a través d'una plataforma, que des de l'abril ha augmentat un 100% l'activitat, gràcies "a la incorporació massiva" de nous adeptes aquest esport i a la situació del confinament durant els mesos de març, abril i maig de l'any passat.