Aprovades les obres per substituir la Llar del Vent al bosc de la Concòrdia

Seran més de 300 metres quadrats d'una sola planta i compten amb una partida gairebé 400.000 euros

per NacióSabadell , 6 de gener de 2021 a les 16:00 |
L'esborrany del nou edifici | Ajuntament de Sabadell
La Junta de Govern Local, celebrada aquest dilluns, va aprovar de forma inicial les obres que han de substituir l'actual Llar del Vent al bosc de la Concòrdia. S'ubicarà al costat d'on es troba l'equipament i ha de servir perquè respongui a les necessitats de l'espai i es posi en valor l'entorn on es troba. 

Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Izer Ingeniería y Economía, SL per un import de 386.168 euros amb la previsió que s'allarguin durant cinc mesos i mig, un cop hagin arrencat -per ara sense data-. 


L’actual construcció –un dels barracons construïts als anys 1970 per a ús escolar de forma provisional mentre es construïa l’Escola Font Rosella– presenta un estat deficitari, tot i les tasques de manteniment que s’hi han anat fent.

El sistema constructiu serà amb material prefabricat i desmuntable. L’edifici tindrà una superfície construïda de 317 metres quadrats, en una sola planta, i es distribuirà en cinc espais de treball (un dels espais tindrà instal·lació per a taller de cuina), un despatx, magatzem, lavabos, una sala de neteja i un espai de recepció i accés. Els espais tindran envans mòbils per disposar, si fos necessari, d’un espai polivalent.

 

Participació