Noves restriccions de visites a pacients del Taulí per l'evolució de la pandèmia

Es restringeixen horaris als diferents edificis del complex hospitalari

L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital
L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital | ACN
NacióSabadell
06 de gener del 2021
La mala evolució de la pandèmia a Catalunya, i a Sabadell i el seu voltant en particular, ha estat la causa per aplicar noves mesures de restricció per a visites de pacients a l'Hospital Parc Taulí, a partir d'aquest dijous. Temporalment, no es permetrà l'accés a urgències, a la primera planta de l'Edifici Taulí i a la primera i quarta de l'Albada. 

Les visites a hospitalitzats seran sempre amb el mateix acompanyant, els dies parells: llits parells, i els dies senars: llits senars. A l'edifici Taulí, Albada i VII Centenari de 13 hores a 14.  Quant a Crítics, haurà de ser sempre la mateixa persona. UCI i UCI Frontal Mòdul A: de 13 hores a 14; UCI Frontal Mòdul B: de 14.30 hores a 15.30 i Semicrítics: de 13.30 hores a 14.30.

Tot i així, s'han establert unes excepcions com ara un acompanyant més, en hospitalització, pacients amb discapacitat física o intel·lectual o dèficits sensorials severs, menors d’edat, embarassades en el moment del part i puerperi, així com en urgències menors d'edat i persones en situació final de vida, entre d'altres casos

Des del centre hospitalari, es garanteix que els familiars cada dia rebran una trucada per informar de l'estat i evolució de la persona ingressada. A més, s'ha demanat que s'opti, sempre que sigui possible, pel contacte telemàtic.