coronavirus

Noves restriccions de visites a pacients del Taulí per l'evolució de la pandèmia

Es restringeixen horaris als diferents edificis del complex hospitalari

per NacióSabadell , 6 de gener de 2021 a les 14:00 |
L'àrea on es preveu fer l'ampliació de l'hospital | ACN
La mala evolució de la pandèmia a Catalunya, i a Sabadell i el seu voltant en particular, ha estat la causa per aplicar noves mesures de restricció per a visites de pacients a l'Hospital Parc Taulí, a partir d'aquest dijous. Temporalment, no es permetrà l'accés a urgències, a la primera planta de l'Edifici Taulí i a la primera i quarta de l'Albada. 

Les visites a hospitalitzats seran sempre amb el mateix acompanyant, els dies parells: llits parells, i els dies senars: llits senars. A l'edifici Taulí, Albada i VII Centenari de 13 hores a 14.  Quant a Crítics, haurà de ser sempre la mateixa persona. UCI i UCI Frontal Mòdul A: de 13 hores a 14; UCI Frontal Mòdul B: de 14.30 hores a 15.30 i Semicrítics: de 13.30 hores a 14.30.


Tot i així, s'han establert unes excepcions com ara un acompanyant més, en hospitalització, pacients amb discapacitat física o intel·lectual o dèficits sensorials severs, menors d’edat, embarassades en el moment del part i puerperi, així com en urgències menors d'edat i persones en situació final de vida, entre d'altres casos

Des del centre hospitalari, es garanteix que els familiars cada dia rebran una trucada per informar de l'estat i evolució de la persona ingressada. A més, s'ha demanat que s'opti, sempre que sigui possible, pel contacte telemàtic. 


Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació