transport públic

Congelats els preus de l'autobús de Sabadell per aquest 2021

La demanda s'ha recuperat la segona part de 2020 i es troba al 70% respecte de 2019

per NacióSabadell, 4 de gener de 2021 a les 16:00 |
Imatge de l'interior d'un autobús de Sabadell | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els preus dels autobusos urbans, que gestiona la cooperativa Transports Urbans Sabadell (TUS), mantindrà els preus per aquest 2021. L'Ajuntament ha justificat la mesura per incrementar l'ús del transport públic a la ciutat i per la fidelització dels usuaris amb abonaments multiviatges. 

D'aquesta manera, els títols propis de la ciutat mantenen la competitivitat en relació amb els de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com el bitllet senzill i la T-Casual que resulten un 50% i un 29% més cares. La T-Usual i la T-Jove costen un 6,7% i un 2,6% més que els corresponents títols propis de Sabadell. D’altra banda la T-Jove de Sabadell és mensual mentre que en el cas de l’ATM és trimestral.


La xarxa d'autobusos de la ciutat es va recuperant, especialment en la segona part de 2020, després que amb el confinament va caure l'ús d'aquest transport. Actualment, la demanda es troba gairebé al 70% de la demanda respecte a l’any 2019.

 

Participació