VÍDEO L'arribada del Reis d'Orient amb trenet a la Fira Reial

Estaran instal·lats fins dimarts a Fira Sabadell

Els Reis d'Orient a Sabadell
Els Reis d'Orient a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
02 de gener del 2021
Actualitzat a les 20:42h
Els Reis d'Orient ja han arribat a Sabadell. Enguany, i marcat per la pandèmia, no podran desfilar amb la cavalcada per la ciutat, però això no vol dir que puguin veure els més menuts de la ciutat que els esperen des de fa setmanes. Des d'aquest dissabte estan instal·lats al recinte Fira Sabadell, que s'ha reconvertit en Fira Reial i on fins dimarts espera retrobar-se amb tota la canalla. 


Aquest dissabte han arribat els tres enviats d'Orient amb un dels emblemes de les activitats de Nadal a la capital vallesana: el trenet. S'espera que unes 24.000 persones passaran per veure'ls pel recinte municipal. 

Es tracta d'una cavalcada estàtica i per adaptar-se a les mesures sanitàries, i davant de la inviabilitat de fer-en una de tradicional, s'ha optat per dissenyar un doble circuit intern per duplicar la capacitat de la cita.

Al llarg del recorregut es pot veure des de les cartes que ha rebut l'Ambaixador Reial fins les carrosses amb Melcior, Gaspar i Baltasar, a més d'alguns dels regals ja enllestits per dur als menjadors de les llars sabadellenques el proper 6 de gener.