Pol Gibert, el número 9 a les llistes del PSC

El tinent d'alcalde de Cerdanyola, David González, va en el número 21

Pol Gibert
Pol Gibert | Cedida
NacióSabadell
03 de gener del 2021
El primer tinent d'alcaldessa a l'Ajuntament de Sabadell, Pol Gibert, anirà de número 9 a les llistes del PSC per Barcelona a les eleccions catalanes, previstes per celebrar-se el 14 de febrer. El sabadellenc ja ha estat diputat en l'última legislatura al Parlament.

Gibert ha format part de les comissions a la cambra catalana de polítiques digitals, d’estudi del treball autònom, de polítiques de joventut i la de treball, benestar i famílies. Ha assegurat que “Catalunya necessita un canvi, un canvi que només pot portar aquesta llista de progrés, transversal i pensada per respondre als problemes reals" del país i ha afegit que a la cita electoral "les vallesanes tindran l’oportunitat d’escollir entre progrés o més procés”.

No serà l'única representació de la comarca a les files socialistes, el segon tinent d'alcalde a Cerdanyola, David González, serà el número 21. A més, també és el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i secretari de política municipal al PSC de Cerdanyola i el PSC del Vallès Occidental Sud. Mònica Maya, regidora en els dos últims mandats a Barberà, i Bartolomé Egea, cap de l'oposició a Montcada, seran els números 30 i 41, respectivament. 

La presència sabadellenca en els comicis catalans és notable, i a més en posicions destacades. A més de Gibert, l'exalcalde, i actual delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, va de número 17 a les llistes d'ERC i la portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, a la 20 a Junts. A més, des de la formació republicana, Clara Palau és la número 28 i Quim Belmonte el 41.