Els Reis d'Orient arribaran a Sabadell aquest 2 de gener i s'instal·laran a la Fira Reial

S'oferirà una retransmissió en directe dels diferents elements de la comitiva reial

La cavalcada dels Reis d'Orient pels carrers de Sabadell
La cavalcada dels Reis d'Orient pels carrers de Sabadell | Juanma Peláez / Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
30 de desembre del 2021
Actualitzat el 01 de gener del 2021 a les 21:27h
Els Reis d’Orient, acompanyats dels seus patges, arribaran a Sabadell aquest dissabte 2 de gener de 2021 a la Fira Sabadell, on els rebran l’alcaldessa, els portaveus dels grups municipals i l’ambaixador. Tots plegats faran un recorregut per les instal·lacions de la Fira Reial i l’alcaldessa lliurarà la clau màgica de la ciutat a Ses Majestats.

Els Reis i tot el seguici s'instal·laran a la Fira Reial fins al 5 de gener perquè els infants de la ciutat els puguin visitar. Ho podran fer un total de 24.000 persones que tenen ja la cita prèvia per entrar-hi.

I perquè ningú no es quedi sense veure els Reis, el dimarts 5 de gener, de 18 a 20 h, també es retransmetrà en streaming la Fira Reial, en directe. En col·laboració amb Ràdio Sabadell, s’oferirà en directe, per mitjà del canal municipal de Youtube, els diferents elements de la comitiva reial, distribuïts pels diferents espais de la Fira. És a dir, la zona de tallers de Ses Majestats, el Món dels Desitjos, el Pavelló Reial, com també el Bosc de les Fades de la Son, entre moltes altres sorpreses. 

La Fira Reial

L'Ajuntament de Sabadell va donar a conèixer la setmana passada les condicions en què se celebrarà la Fira Reial, l'espai ubicat a la Fira de Sabadell del 2 al 5 de gener i que pretén substituir la tradicional multitudinària cavalcada de Reis. Tot i això, amb el nou sistema s'espera que unes 24.000 persones visitin a Ses Majestats de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

Els assistents hauran de demanar cita prèvia aquí o descarregant l'aplicació Sincronitzats. L'entrada es farà pel carrer de les Tres Creus amb Gran Via, i es demana arribar-hi quinze minuts abans. Per evitar aglomeracions, la sortida es farà per la porta de les Tres Creus. A l'interior, gràcies a la participació de diverses entitats, hi haurà tallers, el Pavelló Reial, el Bosc de les Fades i "altres sorpreses", apunten fonts municipals.

Hi ha requisits indispensables: s'haurà de passar control de temperatura, aplicar gel hidroalcohòlic abans d'entrar, mostrar la reserva i portar mascareta. Els menors de sis anys queden fora de l'última mesura.

Els visitants podran formar part de grups d'un màxim de sis persones, en tot cas membres de la seva bombolla. A l'interior hi haurà dos circuits diferenciats que no es creuen, i entre grups s'haurà de mantenir una distància de seguretat d'un metre i mig.