Sergio Salcedo, reelegit com a coordinador local de Cs Sabadell

Salcedo ja havia estat escollit coordinador l'any 2017

El coordinador local, Sergio Salcedo
El coordinador local, Sergio Salcedo | Cs Sabadell
Redacció
30 de desembre del 2021
Sergio Salcedo, escollit coordinador de l'Agrupació Local de Ciutadans a Sabadell l'any 2017, ha estat reelegit per tornar a encapçalar la secció de la formació. Salcedo ha afirmat que "és un autèntic orgull veure com els nostres afiliats continuen confiant en mi per a continuar liderant el nostre partit a la ciutat" i ha recordat que en Ciutadans "sempre seran els afiliats els que decideixin el rumb a seguir".

El coordinador dels taronges assegura que "Cs és el principal punt d'unió que aglutina al constitucionalisme enfront del nacionalisme i populisme a Sabadell", un èxit que atribueix a la "gran feina dels nostres regidors a l'Ajuntament i a la coordinació amb l'agrupació". Salcedo assenyala que l'objectiu continuarà sent treballar a peu de carrer perquè la ciutadania se senti orgullosa de la seva ciutat. 

Un missatge que ha volgut concloure amb la bandera que l'agrupació "continuarà sent un punt de trobada i d'intercanvi d'idees i propostes per a tots els afiliats, simpatitzants i ciutadans de Sabadell".