Ja pots consultar el cens electoral per les eleccions al Parlament del 14 de febrer

A causa de la pandèmia, enguany només es pot fer de manera telemàtica

Redacció
02 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:34h
Ja pots consultar les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel proper 14 de febrer. La informació es podrà consultar fins el dia 4 de gener a través del servei telefònic d’informació 010, també es poden fer a través del web de l’Institut Nacional d'Estadística (INE).

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals, de manera presencial, dins del mateix termini, és a dir, fins el 4 de gener. Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals.

El vot per correu es pot sol·licitar des del passat 22 de desembre, i fins al 4 de febrer, de forma telemàtica o presencialment a qualsevol oficina de Correus.

Un cop recopilades les peticions, les delegacions provincials corresponents de l'Oficina del Cens Electoral enviaran als i les sol·licitants la documentació necessària per poder exercir el seu vot, entre el 25 de gener i el 7 de febrer.