Volta de Roda convida a fer un viatge ple d'humor, imaginació i pneumàtics

Redacció
17 d'octubre del 2015
Imatge de le'spectacle 'Volta de Roda'
Imatge de le'spectacle 'Volta de Roda' | Espai Cultura

Imatge de le'spectacle 'Volta de Roda' Foto: Espai Cultura


L'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa sabadell 1859 acull aquest dissabte l'espectacle Volta de Roda de la companyia Chapertons. Es tracta d'un muntatge basat en el teatre d'objectes en què l'humor, la imaginació i els pneumàtics esdevindran protagonistes. La cita és a les 18:30 hores i s'emmarca en la programació familiar que ofereix aquest equipament cultural. 

Volta de roda és un muntatge que transportarà al públic infantil i adult d'una banda a l'altra del món. Al fons d'un taller fosc hi ha un munt de rodes i tres mecànics perduts en els seus somnis, es rodes juguen, parlen i viatgen. Un espectacle que passa com un llibre desplegable, entremaliat i juganer, com un bell àlbum de viatges on es gesticula, balla i riu.

Chapertons tenen a l'esquena una dilatada carrera que inclou actuacions arreu del món i premis a diversos festivals europeus. Esdevenen uns grans mags del riure que, amb les seves propostes, fan viatjar grans i petits d'una banda a l'altra del planeta amb un element clau: les càmeres dels pneumàtics.