Isabel Clara-Simó participa en un homenatge a Ovidi Montllor

Redacció
15 d'octubre del 2015
El cantant Ovidi Montllor, mort el 1995, en una imatge d'arxiu.
El cantant Ovidi Montllor, mort el 1995, en una imatge d'arxiu.

La Biblioteca Vapor Badia acull aquest dijous a les 19:00 hores  l'acte d’homenatge a Ovidi Montllor amb Isabel-Clara Simó i Jana Montllor - la filla del cantant desaparegut-. Aquest reconeixement s'emmarca en els 20 anys de la mort de l'artista i servirà per apropar la seva obra política i social, la seva biblioteca personal i els autors referents en la seva vida.  

La proposta anirà acompanyada de la presentació dels Clubs de Lectura previstos per aquesta temporada. Hi assistiran els coordinadors i coordinadores d’aquests clubs, que explicaran algunes de les lectures escollides i parlaran breument de les característiques de cada club. 

En aquesta edició es presenten novetats com són els clubs Llegir teatre a la Biblioteca dels Safareigs, que comptarà amb la coordinació del Grup de teatre Centre Sant Vicenç, l’English Reading Club a càrrec de l’Associació Aprenem, que es realitzarà a la Biblioteca Vapor Badia i el club Pedra foguera! Lectures amb guspira a la Biblioteca del Sud. També es consoliden alguns clubs iniciats la darrera temporada, com el Club de lectura d’assaig polític i pensament crític, que coordina el Casal Can Capablanca, a la Biblioteca Vapor Badia, i el Club de lectura infantil La penya del Popis a la Biblioteca del Sud. 

D’altra banda, continuen les bones propostes dels clubs. El temps entre lectures, de la Biblioteca de Ponent, Calaix de novel·la, Tòpics i mentides, Club de lectura de Ciència Ficció, Club de lectura de novel·la gràfica i còmic i Club de lectura juvenil de la Biblioteca Vapor Badia, el Club de lectures viatgeres de la Biblioteca dels Safareigs, aquest any dedicat a la literatura de muntanya, el Club Obra viva de la Biblioteca de Can Puiggener i En terra estranya a la Biblioteca del Nord, que també ofereix sessions de lectures adaptades per a persones amb discapacitat, organitzades per Cipo, Adells i Xaloc. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell organitza tertúlies de lectura fàcil per a persones que volen practicar o aprendre a llegir i parlar en català a les Biblioteques del Nord i del Sud. 

Tot el programa d'activitats complementàries per aquesta temporada pot consultar-se en aquest enllaç