Uns lladres assalten la seu dels Saballuts

Han rebentat la caixa forta i s'han endut els diners de la Diada d'aquest cap de setmana | La junta de la colla castellera assegura que es mantindran tots els actes previstos

Redacció
13 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 22:02h
Assaig dels Saballuts al seu local
Assaig dels Saballuts al seu local | Norma Vidal

El local dels Saballuts, ubicat al carrer Emprius de la ciutat, ha patit aquesta matinada un robatori. Segons han explicat els responsables de la colla castellera uns lladres han entrat i han "rebentat" la porta del magatzem i la caixa forta, enduent-se el seu contingut, que inclou bona part dels diners que havien de cobrir les despeses de la Diada dels Saballuts que se celebra quest cap de setmana.

"No sabem ben bé per on han entrat però encara tenim una zona precintada a l'espera que els agents de la policia científica puguin fer la seva feina", ha explicat a Nació Sabadell Joan Sampere, cap de colla dels Castellers de Sabadell.

Sampere no ha concretat la quantitat que s'han endut els lladres però ha indicat que a la caixa forta hi havia els diners per finançar alguns dels actes de la Diada com la jornada infantil, el concert de dissabte al vespre o els pagaments del dinar popular previst per diumenge. També hi havia diners corresponents a altres partides com per exemple la de la loteria de Nadal. 

"Malgrat els fets, des de la junta hem decidit que no farem cap canvi en els actes previstos per aquest dissabte i diumenge", comenta Sampere que assegura que tractaran d'ajustar altres despeses per poder celebrar la Diada com la colla es mereix. 

En aquest sentit s'ha mostrat convençut que la cita de diumenge serà una de les més sonades de la història de la colla, ja que els Saballuts es troba en un dels seus millors moments i els assajos fan pensar que podran oferir un espectacle de primer nivell. Diumenge també passaran per la plaça Sant Roc els Castellers de Barcelona, els Sagals d'Osona i els Marrecs de Salt.