Nadal 2020

Tot el que has de saber per visitar la Fira Reial de Sabadell

L'espai es podrà visitar del 2 al 5 de gener i substituirà la Cavalcada de Reis

per NacióSabadell , 23 de desembre de 2020 a les 12:44 |
L'Ajuntament de Sabadell ha donat a conèixer aquest dimecres les condicions en què se celebrarà la Fira Reial, l'espai ubicat a la Fira de Sabadell del 2 al 5 de gener i que pretén substituir la tradicional multitudinària cavalcada de Reis. Tot i això, amb el nou sistema s'espera que unes 24.000 persones visitin a Ses Majestats de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

Els assistents hauran de demanar cita prèvia aquí o descarregant l'aplicació Sincronitzats. L'entrada es farà pel carrer de les Tres Creus amb Gran Via, i es demana arribar-hi quinze minuts abans. Per evitar aglomeracions, la sortida es farà per la porta de les Tres Creus. A l'interior, gràcies a la participació de diverses entitats, hi haurà tallers, el Pavelló Reial, el Bosc de les Fades i "altres sorpreses", apunten fonts municipals.Hi ha requisits indispensables: s'haurà de passar control de temperatura, aplicar gel hidroalcohòlic abans d'entrar, mostrar la reserva i portar mascareta. Els menors de sis anys queden fora de l'última mesura.


Els visitants podran formar part de grups d'un màxim de sis persones, en tot cas membres de la seva bombolla. A l'interior hi haurà dos circuits diferenciats que no es creuen, i entre grups s'haurà de mantenir una distància de seguretat d'un metre i mig.

La Cavalcada de Reis, des de casa

Per tal que més famílies puguin veure l'estada dels Reis a la nostra ciutat, s'oferirà una retransmissió en streaming. Serà el pròxim 5 de gener, de 18 a 20h, en col·laboració amb Radio Sabadell, quan s'oferirà a través del canal municipal de Youtube una retransmissió en directe dels diferents elements de la comitiva reial, distribuïts pels diferents espais de la Fira.

D'altra banda, a partir del 2 de gener, coincidint amb l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Sabadell, s'obrirà un espai al web municipal de Nadal, on els infants podran escollir a quin dels tres Reis li volen fer lliurament en línia de la seva carta. Un cop enviada la carta, Melcior, Gaspar o Baltasar, segons l'opció triada, els adreçarà unes paraules a través d'un vídeo.

 

Participació