VÍDEO Uns 500 sabadellencs donen suport als imputats pel 9-N

La plaça de Sant Roc s’ha omplert tot i la pluja que ha fet acte de presència | L’alcalde, juli Fernàndez, serà dijous a Barcelona per fer costat a Artur Mas

Norma Vidal
13 d'octubre del 2015
Actualitzat el 15 d'octubre a les 11:58h
Concentració de suport als imputats pel 9-N
Concentració de suport als imputats pel 9-N | Albert Segura

Concentració de suport als imputats pel 9-N. Vídeo: Albert Segura
 
Unes 500 persones han plantat cara a la pluja que ha caigut aquesta tarda a Sabadell per sumar-se a l’acte en defensa dels imputats per procés participatiu del 9 de novembre de l’any passat. Entre els assistents, a primera fila hi han destacat l’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i número 2 de Junt pel Sí, Carme Forcadell, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez.
 
“És una judicialització d’una decisió voluntària i volguda per la majoria dels ciutadans del país”, ha destacat Fernàndez, que ha reafirmat el seu compromís amb l’organització del procés participatiu del 9-N. Per aquest motiu, dijous se sumarà a la comitiva que acompanyarà el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, en el seu camí cap al Palau de Justícia de Barcelona, on declararà davant del jutge.
 
El president de Sabadell per la Independència, Francesc Baró, ha destacat la predisposició de la ciutadania per fer front a l’amenaça de pluja: “Es demostra que es vol defensar la democràcia davant les agressions de l’Estat espanyol”, ha assenyalat.
 
L’acte ha comptat amb la lectura del manifest conjunt que s’ha llegit en els actes celebrats a totes les convocatòries repartides arreu del país, i s’ha clos amb el cant dels Segadors.