coronavirus

El Centre Cívic de Merinals també és punt per fer proves de la Covid-19

És el tercer de la ciutat, després de Cal Balsach i Ca n'Amiguet, a Barberà

per NacióSabadell , 22 de desembre de 2020 a les 18:30 |
Una persona fent-se un test | Salut
El centre Cívic Arraona Merinals és, des d'aquest dimarts, un nou espai per fer proves per detectar casos positius de la Covid-19. En aquest cas, a l'equipament es duran a terme únicament a persones que hagin estat contactades prèviament des de l'atenció primària i que siguin contactes d'asimptomàtics. 

D'aquesta manera, les extensions dels CAP de la ciutat en instal·lacions municipals continuen i ja en són tres, juntament amb Cal Balsach i el Centre Cívic Ca n'Amiguet, a Barberà, però que dona servei a la població sabadellenca. 


Nota sobre el mapa: Picant sobre cada marca, es desplega el nom del municipi o districte, la data dels cribratges, el lloc on es faran i la població a qui està dirigit. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi i seleccionar-los millor. En tot cas, cal tenir en compte que les marques assenyalen els municipis o districtes on estan previstos els cribratges, no l'adreça exacte on es faran. Última actualització: dades del 3 de desembre. 

Aquesta ampliació ha de permetre evitar un augment del temps d’espera per fer-se la prova, així com acostar-les a la ciutadania de tot el territori de la regió sanitària de la Metropolitana Nord.Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació