Junts desembarca a Sabadell per presentar la llista que anirà a les eleccions

Servirà per saber si l'expresident Carles Puigdemont estarà als comicis

Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat
Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat | Junts per Catalunya
21 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:44h
El president del Parlament, Roger Torrent, ha donat aquest dilluns per acabada la legislatura. Així que, comença el compte enrere per a les eleccions catalanes del 14 de febrer i JxCat aquest dimarts portarà a tots els seus cap de llistes de les quatre circumscripcions a Sabadell, al Racó del Campanar. 

La candidata a la presidència, Laura Borràs; el candidat per Tarragona, Albert Batet; la de Girona, Gemma Geis, i el de Lleida, Ramon Tremosa. A més d'altres cares visibles del partit, i destacats dins els escollits, com Joan Canadell, Elsa Artadi, Mònica Sales, Marta Madrenas i Jordi Fàbrega. Serà el primer acte polític, un cop configurades les llistes de la formació. 

A més, la cita servirà per saber si finalment l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, figurarà com a cap de llista als comicis. "No renuncio a liderar el projecte. Seré a la candidatura", deia fa uns dies Puigdemont en un vídeo enregistrat pel partit i emès a Vilaweb.

Junts va agafar forma fa tot just una setmana, amb l'elecció de les primàries en les quals es van presentar 127 candidats. Per Barcelona, la portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, va ser-ne una i va quedar fora d'entre els vuit que acompanyarien Borràs.