Llibertat amb càrrecs per un lladre detingut ​quan acabava de robar en un domicili de Bellaterra

Dins del cotxe l’home amagava roba fosca amb caputxes, una llanterna, bosses de plàstic i una eina usada habitualment per forçar portes i finestres

Redacció
18 de desembre del 2020
Actualitzat a les 22:24h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el 15 de desembre un home de 30 anys, veí de l’Hospitalet de Llobregat per un robatori amb força en un domicili de Bellaterra. Els fets van succeir pels volts de les 18.50 h quan una patrulla va rebre l’avís que s’estava produint un robatori en un domicili al camí de Sant Cugat. 

Quan s’apropaven al lloc van observar una persona que estava molt nerviosa. Quan s’hi van acostar, l’home no va saber dir que hi feia allà ni perquè estava tan nerviós, a més el telèfon no li parava de sonar i no l’agafava.

Els agents van escorcollar l’home i van localitzar una llanterna de petites dimensions i 14 bosses de plàstic, usades habitualment per guardar les joies sostretes i un tros de ferro torçat, eina que podia fer servir per forçar portes i finestres. Dins del vehicle de lloguer que duia l’home, els agents van localitzar tres jaquetes de color negre amb caputxa i un pantaló de xandall també de color negre.

L’home va ser detingut i ha passat a disposició judicial avui, 17 de desembre al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.