Eulàlia Barros, primera degana de la història del Col·legi de l'Advocacia de Sabadell

Obté una victòria àmplia en les eleccions celebrades, amb una gran participació del vot telemàtic

Eulàlia Barros votant a les eleccions
Eulàlia Barros votant a les eleccions | ICASBD
NacióSabadell
18 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:18h
Eulàlia Barros ha estat escollida com a degana del Col·legi de l'Advocacia de Sabadell (ICASBD), en les eleccions celebrades aquest dijous. Serà la primera dona que encapçali els lletrats de la ciutat i agafa el relleu de Manolo Hernández, que ja va anunciar que no es presentaria per renovar el seu mandat.

Barros ha obtingut 460 vots, 338 telemàtics i 122 presencials. Cal tenir en compte que les votacions al deganat, els advocats exercents valen per dos i els que no per u. Amb ella ocuparan els càrrecs de diputat segon, Miguel Sánchez; de quarta, Marta Carrillo; de sisena, Irene Gómez; de tresorer, Roger De la Guerra; de bibliotecària, Anna Minvielle i de secretari, David Mor.

Juntament amb la guanyadora també optaven al càrrec Marc Remolà, amb 279 suports -173 telemàtics i 106 presencials- i Carmen Gómez, amb 88 -54 virtuals i 34-. 
  Per primer cop, els comicis s'han celebrat amb la possibilitat del vot electrònic, que ha estat l'opció més escollida, amb 309, mentre que en persona a la seu de l'ICASBD, 138.