coronavirus

Una dotzena de positius entre el miler de testos fets al sud de Sabadell

En el darrer mes s'han fet gairebé 6.000 proves a la ciutat

per NacióSabadell , 17 de desembre de 2020 a les 16:54 |
Les jornades de cribratges massius, fets entre els dies 9 i 11 de desembre a la població de l'àrea d'influència del CAP Sud, al Casal Cívic Rogelio Soto, s'ha saldat amb 12 positius entre les 1.035 proves dutes a terme. Això suposa un 1,1% de positivitat entre tota la ciutadania que es va sotmetre a les analítiques.

Aquests resultats se sumen els que es van dur a terme a finals de novembre i principis de desembre per diferents punts de la ciutat, concretament a Can Puiggener, Torre-romeu, Poblenou i Creu de Barberà. Van sortir 16 infectats entre les 1.775 proves. 


En global, sumant totes les proves que s'han organitzat a la ciutat, ja hi ha hagut 68 positius entre els 5.769 testos, cosa que suposa un 1,1%, el mateix guarisme que en els cribratges fets al sud de la capital vallesana i coincideix amb la mitjana dels exàmens fets el darrer mes.  

Nota sobre el mapa: Picant sobre cada marca, es desplega el nom del municipi o districte, la data dels cribratges, el lloc on es faran i la població a qui està dirigit. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi i seleccionar-los millor. En tot cas, cal tenir en compte que les marques assenyalen els municipis o districtes on estan previstos els cribratges, no l'adreça exacte on es faran. Última actualització: dades del 3 de desembre.


La cerca d'asimptomàtics continua aquesta setmana (i la que ve) a Sabadell, al Centre Cívic Can Puiggene. Es fan cribratges massius en quatre jornades que han arrencat aquest dijous i que continuaran aquest divendres i dos dies més la setmana vinent, dilluns i dimarts, amb la particularitat que és a la població a partir de 15 anys -fins ara era de 16-. 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació