Suspesa la ruta d'una trentena de vespes per «La Marató» de TV3

Ho fan per "responsabilitat" i davant les noves restriccions imposades pel Procicat davant l'augment de casos

Una vespa en la comitiva que duia l'Ambaixador Reial l'any passat
Una vespa en la comitiva que duia l'Ambaixador Reial l'any passat | Juanma Peláez
NacióSabadell
17 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:48h
L'evolució de la pandèmia a Catalunya, amb un augment dels casos positius, ha motivat la suspensió de l'acte que havia organitzat el Vespa Club Sabadell amb la desfilada amb una vintena o una trentena d'aquestes clàssiques motocicletes pel municipi. Una cita enmarcada dins La Marató de TV3, ja que Sabadell és un dels platós, l'Hospital Parc Taulí.  

La ruta estava prevista per la ciutat, complint amb el confinament municipal de cap de setmana. L'entitat ha indicat que per "responsabilitat" i el fet que Procicat hagi suspès tots els permisos gestionats, per aquest progrés negatiu del coronavirus al país, ha obligat a prendre aquesta decisió.

Una seixantena de persones s'havien inscrit per participar de l'esmorzar, el tret de sortida de la jornada i la manera d'aconseguir els fons per destinar-los a la iniciativa de la televisió pública. Ara bé, des de l'associació no es renuncia aquesta vocació solidària i per això ha demanat fer un donatiu, a través de Bizum (al número 609842764), perquè dilluns s'entregui en nom del club a La Marató