Les primeres 24 hores per assistir a les activitats nadalenques es tanquen amb 36.000 peticions

Encara en queden 21.000 per repartir

El Nadal a Sabadell
El Nadal a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
16 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:01h
Aquest dimarts, a partir de les 11 hores del matí, es van posar a disposició de la ciutadania les invitacions per reservar la cita prèvia, per assistir a les diferents activitats programades de Nadal. Així, en aquestes primeres 24 hores ja s'han repartit 36.000 entrades entre la ciutadania.

Només en la primera mitja hora es van registrar 10.300 peticions, tant per assistir els parcs del Nord i del Sud, l'Ambaixador Reial, la Fira Reial i el trenet. Aquest allau va provocar el col·lapse de la pàgina web en alguns moments, que va ser la via per la qual la majoria va aconseguir una invitació.

Encara queden 21 tiquets per repartir, després que s'ampliessin fa uns dies. Les entrades es poden aconseguir en línia (en aquesta pàgina web), una aplicació mòbil creada ara i que ha de servir per concentrar l'oferta cultural de la ciutat i també en quatre equipaments municipals: al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i a l'Ateneu (plaça Sant Roc, 14) i a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) de Ca n'Oriac i Creu de Barberà, en aquestes dues últimes instal·lacions cal cita prèvia per recollir-les i és fins el dia 23.  

​La cap del servei de Cultura, Jordina Puntí, demanava aquest dimarts "calma" i que "no cal anar el primer dia", així com que no es reservés més d'una entrada, per d'aquesta manera en pogués gaudir més canalla. 

Cal recordar que els carters reials no s'han posat encara a disposició i ho faran aquest divendres, dia 18, perquè per temes de seguretat encara s'està estudiant i avaluant com implementar-ho.