Una parella de mossos de paisà atrapen dos lladres quan fugien després d'intentar robar un pis de Cerdanyola

L'arribada d'un veí de la finca va propiciar la fugida

NacióSabadell
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:09h
Una parella de mossos va detenir dues persones, dos homes de 52 anys i 40 i veïns de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, respectivament, quan fugien després d'intentar accedir en un domicili del centre de Cerdanyola, situat a l'avinguda Catalunya. Una detenció que es va produir el passat dijous. 

Els agents, quan faltaven deu minuts per a les nou del vespre, van detectar aquests dos homes que observaven els portals de les finques i els van començar a seguir. Finalment, un dels dos detinguts es va aturar i l'altre va entrar en un immoble. La dupla policial va avisar perquè enviessin més patrulles. 

Però, en aquells moments, un veí va arribar i els dos homes van sortir corrents. Tal com ha detallat Mossos d'Esquadra, s'haurien deixat la porta oberta del domicili on haurien intentat entrar. Els agents van aconseguir aturar-los i detenir-los. Durant l'escorcoll els hi van trobar eines que s'utilitzen per cometre aquest tipus de robatoris. 

Ambdós tenien diversos antecedents per aquests mateixos fets i detencions per diversos cossos policials. Van passar a disposició judicial al dia següent al Jutjat d’instrucció en funcions de Guàrdia de Cerdanyola, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.