coronavirus

Quatre dies de cribratges massius a Can Puiggener

Per a la població de referència del CAP Creu Alta i a partir de 15 anys

Una prova PCR | Ramon Buxó.
per NacióSabadell, 16 de desembre de 2020 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una nova setmana amb jornades de cribratges massius a Sabadell, si fa set dies el Departament de Salut anava a la zona sud, ara s'organitzaran, a partir d'aquest dijous, quatre jornades i per als veïns de Can Puiggener, que tenen com a referència el CAP Creu Alta. Amb la particularitat que serà per a la població de més de 15 anys -i no 16 com aquests darrers dies-.

Seran quatre dies repartits entre aquesta i la setmana vinent, els dies 17 i 18 i 21 i 22 de 9 hores a 13.45 i de 15 hores a 20. La finalitat és frenar l'expansió del coronavirus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.


Nota sobre el mapa: Picant sobre cada marca, es desplega el nom del municipi o districte, la data dels cribratges, el lloc on es faran i la població a qui està dirigit. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi i seleccionar-los millor. En tot cas, cal tenir en compte que les marques assenyalen els municipis o districtes on estan previstos els cribratges, no l'adreça exacte on es faran. Última actualització: dades del 3 de desembre.

Tot plegat, i també com ve sent la tònica, serà en un equipament municipal: al Centre Cívic Can Puiggener. 


Es faran proves PCR per mitjà del sistema de frotis nasofaringe. No és necessari demanar cita prèvia, només caldrà facilitar el nom i cognoms i telèfon de contacte i, si se’n disposa, presentar la Targeta Sanitària Individual.

Fins ara, Salut ha notificat 16 casos positius en les jornades de cribratges, fetes entre els últims dies de novembre i la primera setmana de desembre, a Can Puiggener, Torre-romeu, el veïnat del Poblenou i la població de referència del CAP Creu de Barberà. En total es van dur a terme 1.775 anàlisi. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació