Quatre dies de cribratges massius a Can Puiggener

Per a la població de referència del CAP Creu Alta i a partir de 15 anys

Una prova PCR
Una prova PCR | Ramon Buxó.
NacióSabadell
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 8:27h
Una nova setmana amb jornades de cribratges massius a Sabadell, si fa set dies el Departament de Salut anava a la zona sud, ara s'organitzaran, a partir d'aquest dijous, quatre jornades i per als veïns de Can Puiggener, que tenen com a referència el CAP Creu Alta. Amb la particularitat que serà per a la població de més de 15 anys -i no 16 com aquests darrers dies-.

Seran quatre dies repartits entre aquesta i la setmana vinent, els dies 17 i 18 i 21 i 22 de 9 hores a 13.45 i de 15 hores a 20. La finalitat és frenar l'expansió del coronavirus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

Tot plegat, i també com ve sent la tònica, serà en un equipament municipal: al Centre Cívic Can Puiggener. 

Es faran proves PCR per mitjà del sistema de frotis nasofaringe. No és necessari demanar cita prèvia, només caldrà facilitar el nom i cognoms i telèfon de contacte i, si se’n disposa, presentar la Targeta Sanitària Individual.

Fins ara, Salut ha notificat 16 casos positius en les jornades de cribratges, fetes entre els últims dies de novembre i la primera setmana de desembre, a Can Puiggener, Torre-romeu, el veïnat del Poblenou i la població de referència del CAP Creu de Barberà. En total es van dur a terme 1.775 anàlisi.