Més de 10.000 peticions en mitja hora per assistir a les diferents activitats de Nadal

La gran majoria han estat fetes via web o en línia

El Nadal a Sabadell
El Nadal a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:49h
Aquest dimarts es posaven a disposició de la ciutadania les invitacions per assistir a les diverses activitats de Nadal (els parcs del Nord i del Sud, l'Ambaixador Reial, la Fira Reial i el trenet). A partir de les 11 hores i en mitja hora hi ha hagut 10.300 peticions, la majoria a través de la pàgina web i la nova aplicació mòbil.

Enguany, per les restriccions marcades per la pandèmia, la majoria de cites s'han adaptat i s'ha fixat cita prèvia i sinó, com en el cas de la Fira de Santa Llúcia, s'ha delimitat i controlat l'accés de persones. La cap del servei de Cultura, Jordina Puntí, ha demanat "calma" i que "no cal anar el primer dia", així com que no es reservi més d'una entrada, per d'aquesta manera pugui gaudir-ho més canalla. 

Les entrades es poden aconseguir en línia (en aquesta pàgina web), una aplicació mòbil creada per a l'ocasió i també en quatre equipaments municipals: al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i a l'Ateneu (plaça Sant Roc, 14) i a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) de Ca n'Oriac i Creu de Barberà, en aquestes dues últimes instal·lacions cal cita prèvia per recollir-les i és fins el dia 23.  

Els carters reials no s'han posat encara a disposició i ho faran aquest divendres, dia 18, perquè per temes de seguretat encara s'està estudiant i avaluant com implementar-ho.