Així serà la rebuda i atenció de (l'altre) l'Ambaixador Reial en pandèmia

Aquesta diumenge arriba amb una sèrie de mesures a seguir

L'arribada de l'any passat a l'Ajuntament
L'arribada de l'any passat a l'Ajuntament | Juanma Peláez
NacióSabadell
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:45h
A falta de deu dies perquè se celebri Nadal i, per tant, s'acosta l'arribada dels Reis d'Orient, això vol dir que l'altre l'Ambaixador Reial que arriba a la ciutat i que va a càrrec de de l'entitat Sabadell Cultura -no es tracta del que organitza Sabadell Comerç Centre, que s'instal·la a Casa Duran-. Això sí, enguany, marcat per la pandèmia i amb totes les mesures de seguretat que impliquen, per tal d'evitar contagis. 

Aquest diumenge, a partir de les 11 hores, se li farà la rebuda en una cita a la seu de Sabadell Cultura, al carrer Ribot i Serra, 265, en un acte obert a la infància.

Des de l'organització s'ha demanat que la canalla se situï en filera, a la vorera de la façana del costat dret, amb 1,5 metres de distància i entre unitats familiars. Es farà un llistat dels assistents, es prendrà la temperatura i és d'ús obligat la mascareta i el gel hidroalcohòlic. 

Un cop l'infant tingui el vistiplau, accedirà pel passadís, amb totes les senyalitzacions, fins arribar a l'Ambaixador. Lliurarà la carta a un patge, a més, mantindrà 1,5 metres de distància amb l'Ambaixador durant la conversa. Un cop acabada la visita, se seguirà el camí indicat de sortida, on hi haurà el pessebre i el Tió, que es podrà cagar. 

Des de la Federació Sabadell Cultura s'ha demanat la màxima col·laboració i responsabilitat i seguir les indicacions que es donin des de l'organització.