Aprovada la contractació de les obres per enllestir el camí escolar al centre Pau Casals

Les feines s'espera que comencin el segon trimestre de 2021

L'esborrany del futur camí escolar
L'esborrany del futur camí escolar | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
14 de desembre del 2020
La Junta de govern local, reunida aquest dilluns, ha aprovat la contractació de les obres per enllestir el camí escolar al centre Pau Casals. S'ha donat llum verda a l'expedient per un projecte que compta amb un pressupost superior als 770.000 euros, que compta amb el 50% de fons europeus, i està previst que les feines arrenquin durant el segon trimestre de 2021.

Es condicionarà l'espai verd triangular a la cruïlla dels carrers d'Atlanta i Mauritània, es pavimentarà al nivell de les voreres tot l'espai i es posarà una barana en forma de ”L”, que delimiti una part de l'àmbit en l'angle cap ambdós carrers, en la línia de circulació́ de les voreres.

Sobre el paper hi ha dissenyada la col·locació de bancs, així com d'altre mobiliari urbà, una font i arbres. També hi ha prevista la millora dels recorreguts pels dos espais verds entre els barris de la Concòrdia i Can Rull.

Aquesta millora inclourà la instal·lació́ de bancs, barana -en espais de força desnivell- i enllumenat. Les escales de pujada de via Aurèlia - Mauritània s'hauran de reparar i preveure una rampa.