GRÀFIC Lleu repunt dels hospitalitzats i una única defunció el cap de setmana al Taulí

Els pacients a l'UCI/semicrítics es redueixen a la meitat

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
14 de desembre del 2020
Actualitzat el 01 de febrer del 2021 a les 17:25h
El segon cap de setmana de desembre, igual que la tònica dels últims mesos, s'ha tancat amb defuncions. En aquest cas, però, amb dues en un període que hi ha hagut un lleu repunt de les hospitalitzacions, passant de 92 a 95, un increment procedent de l'augment d'ingressos a planta. 

En els darrers cinc dies s'han notificat dues morts, segons dades del mateix centre hospitalari, rebaixant la dinàmica engegada fins al dia 8, que s'havien elevat fins a deu. Així, en total, en aquesta gairebé primera quinzena del darrer mes de l'any s'han produït 12 decessos a l'hospital.


La tímida crescuda d'ingressos trenca la línia iniciada a finals de novembre, amb 126 el dia 29 i fins a 92 el 10 de desembre. Ara la xifra s'ha situat en 95 i que ve motivada pel creixement dels pacients a planta, tornant haver-hi 81. De fet, la vuitantena ha estat la mitjana d'aquest mes. 

A l'UCI/semicrítics, per contra, s'ha reduït a la meitat. Si el dia 1 eren 29, aquest diumenge s'han registrat 14, en una clara progressió descendent: 29, 24, 18, 16 i 14. D'aquesta manera, recupera guarismes de mitjans d'octubre, quan va començar a disparar-se les xifres al Taulí.