Creu Roja manté el model de botiga i el nombre de beneficiaris per a la campanya de joguines

Es trasllada des de la seu social a Fira Sabadell

El nou espai de botiga de Creu Roja a Fira Sabadell
El nou espai de botiga de Creu Roja a Fira Sabadell | Albert Hernàndez
14 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:46h
Creu Roja Sabadell tornarà a organitzar el model engegat l'any passat per dur a terme la campanya de joguines per aquest Nadal, així com que mantindrà el mateix nombre de beneficiaris, entre la capital vallesana, Barberà, Badia i Sant Quirze. Es tracta de la iniciativa impulsada fa un any: la botiga. 

"Un nou model que dignifica", ha afirmat el regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, i ha recalcat que el projecte de la institució humanitària és "especialment important aquest any" i aconseguir que "cap infant es quedi sense joguina" pels efectes que està causant la pandèmia. Cortés ha precisat que hi haurà 1.100 famílies de Sabadell, 900 de les quals derivades des de Serveis Socials i la resta de Creu Roja. 

La presidenta de l'organisme, Montserrat Font, ha destacat que novament s'atendran "més de 2.000 infants entre Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze" i ha posat l'accent a Badia, on també es farà, i s'estrenarà, el format botiga, mentre que a la resta de municipis es farà a través de lots.

En aquest sentit, la voluntària, Miriam Muñoz, ha reclamat que les joguines "siguin noves, no sexistes, ni bèl·liques". Ha explicat que la majoria de material que hi ha "són jocs de taula i cooperativistes". A més, es dona una pauta als pares perquè l'elecció segueixi aquesta filosofia. 

Font ha agraït la tasca dels voluntaris i el suport per tornar a muntar el dispositiu, especialment perquè enguany s'ha hagut de reforçar les mesures de seguretat "desinfectar les joguines, els voluntaris seguint totes les directrius, amb guants i mascaretes", a més, l'espai on es troba permet respectar les distàncies.