Suspès l'homenatge del 30 aniversari de l'atemptat d'ETA a causa del dol oficial per l'incendi de Badalona

També se suspenen altres cites institucionals previstes a l'agenda

L'homenatge de fa cinc anys
L'homenatge de fa cinc anys | Juanma Peláez
NacióSabadell
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 22:21h
L'acte d'homenatge en memòria del 30 aniversari de l'atemptat d'ETA, que s'havia de celebrar aquest divendres al Parc Catalunya, ha quedat suspès a causa del dol oficial decretat per la Generalitat "amb motiu del greu incendi" que es va declarar la passada matinada en una nau de Badalona. 

La cita estava fixada a les 13 hores a l'espai memorial a les víctimes d’organitzacions terroristes, al Parc Catalunya, i hi havia confirmada la presència de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper; l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i familiars, entre d'altres. 

Tot i així, era una ofrena flora i un minut de silenci sense públic per evitar aglomeracions i que s'havia preparat per dur-se a terme seguint les normatives sanitàries. Una trobada que havia organitzat l'Ajuntament en col·laboració amb l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT). S'espera trobar una nova data al calendari per retre el record d'aquest dia a la capital vallesana.