Completada la renovació de 152 àrees de jocs infantils de tota la ciutat

Ha estat pels set districtes i s'hi han destinat 1,6 milions d'euros

L'àrea de joc de la plaça vila Arrufat
L'àrea de joc de la plaça vila Arrufat | Albert Hernàndez
NacióSabadell
11 de desembre del 2020
Sabadell ja compta amb 152 àrees infantils renovades, després de les tasques dutes a terme en els últims mesos, quan fa una mica més d'un any que es va adjudicar aquest contracte. Unes millores que s'han estés pels set districtes de la ciutat. Des d'aquest dijous, quan s'han acabat els treballs a les places del Farell i de la Llibertat, els parcs de Tierno Galván i de la Romeua i el carrer de la Mola, ja s'ha culminat la intervenció.

Ha comptat amb una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros i s'ha actuat sobre una superfície aproximada de 8.600 metres quadrats, amb diferents graus, des de reformes integrals fins a canvis de manteniment com ara modificació del cautxú, renovació de tanques, instal·lació de passos canadencs, incorporació de jocs nous -tobogans, jocs de trepa, gronxadors adaptats de tipus cistella-, renovació de la senyalització, remodelació de l’enjardinament, entre altres.

Aquesta transformació dels jocs infantils s’ha basat en la idea de "Disseny per a tothom”, és a dir, que les millores tenen per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu també a l’aire lliure. 

Aquests treballs s’han emmarcat en la iniciativa municipal Fem Barri, que persegueix garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.