El radiofonista Manolo Garrido, reconegut en els VI Premis El Llobregat

Un reconeixement que va ser escollit pel vot popular dels lectors del mitja del Baix Llobregat

Manolo Garrido va ser el darrer pregonar de la Festa Major de la Creu Alta
Manolo Garrido va ser el darrer pregonar de la Festa Major de la Creu Alta | Juanma Peláez
NacióSabadell
09 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:01h
El periodista i radiofonista Manolo Garrido, que va treballar a Ràdio Sabadell, ha estat guardonat en els Premis El Llobregat, en la categoria Premi Aigües cristal·lines, que l'ha reconegut per "la transparència en la informació", així com per la seva trajectòria, molt lligada a l'emissora municipal sabadellenca, així com Ràdio l'Hospitalet i Ràdio Metropol de Cornellà. 

Garrido ha rebut el premi perquè així l'han escollit els lectors de la revista El Llobregat. El lliurament no s'ha celebrat en un acte públic, tot i que les sis persones reconegudes ho han sabut hores abans. De fet, la cita inicialment estava prevista per al mes d'abril en una gala a l'Auditori de Cornellà, però per l'esclat de la pandèmia es va ajornar fins a dues vegades.

Garrido ha compartit categoria amb la filóloga Anna Caballé, guanyadora del Premi Nacional d'Història, que entrega el Ministeri de Cultura i Esport, per la seva obra Concepción Arenal, la caminante y su sombra. També la Fundació Utopia per haver elaborat un calendari d'activitats, al llarg de 2019, per recordar Joan Garcia-Nieto en el 25 aniversari de la seva mort. Garcia-Nieto va ser un activista que va deixar empremta a la comarca del Baix Llobregat. 

Aquest premi, que ha arribat a la sisena edició, premia les personalitats i projectes més destacats d'aquesta comarca i l'Hospitalet.