«Perquè la cultura no mori mai»: el vídeo viral de Sabadell

És de la productora sabadellenca Algodigital Produccions

La Fira de Santa Llúcia de Sabadell
La Fira de Santa Llúcia de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
12 de desembre del 2020

Des de fa uns dies corre per les xarxes socials un vídeo, en el qual un músic toca el saxòfon, amb un escenari idoni: diferents parts del centre de Sabadell engalanada de Nadal. Llums, arbres de Nadal, els estels gegants, la Fira Santa Llúcia i persones anant i venint.  

La Rambla, les places Doctor Robert i Sant Roc i el Passeig ben enlluernades sota les notes del saxòfon que li donen un gran ambient nadalenc. Es tracta d'una nova creació de la productora local Algodigital Produccions, que ha posat l'èmfasi "perquè la cultura no mori mai" i és que s'ha creat per afegir un granet de sorra per animar aquesta època de l'any, després d'un "molt difícil" 2020. 

David Merino és el protagonista i saxofonista del vídeo que retrata diferents elements decoratius nadalencs, que amb l'instrument en mà acaba de donar emotivitat a la creació artística. 

La gravació i l'edició ha anat a càrrec de Algodigital Produccions, que just abans de la declaració de l'estat d'alarma va acabar un curtmetratge sobre l'Alzheimer.