coronavirus

Salut busca asimptomàtics al sud de Sabadell amb tres jornades de testos ràpids

Es faran al Casal Cívic Rogelio Soto

per NacióSabadell , 7 de desembre de 2020 a les 16:27 |
La prova PCR a una usuària a l'equipament municipal
El Departament de Salut ha programat tres jornades de cribratges massius a Sabadell a la cerca de persones asimptomàtiques. Serà amb testos antigènics ràpids entre la població a partir de 16 anys, de l'àrea d'influència del CAP Sud. 

Es duran a terme, com en les altres cites en un equipament municipal: al Casal Cívic Rogelio Soto (carrer Campoamor, 93-95). Les proves arrencaran aquest dimecres i s'allargaran fins divendres. Serà en dues tandes, de 10 hores a 14 i de 15.30 hores a 19.30.  


Nota sobre el mapa: Picant sobre cada marca, es desplega el nom del municipi o districte, la data dels cribratges, el lloc on es faran i la població a qui està dirigit. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi i seleccionar-los millor. En tot cas, cal tenir en compte que les marques assenyalen els municipis o districtes on estan previstos els cribratges, no l'adreça exacte on es faran. Última actualització: dades del 3 de desembre.
Els veïns d'aquesta zona, cridats a participar al cribratge, rebran un SMS informatiu, pel mateix mitjà rebran el resultat de l'examen i també a la plataforma "La Meva Salut". També es recorda dur la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la prova. 


Curiosament, aquesta zona de la ciutat és on va arrencar aquesta tipologia de proves a l'estiu, quan es van instal·lar carpes per dur a terme PCR de forma massiva. A més, allarga una setmana més l'organització d'aquestes anàlisi a la capital vallesana, havent-se fet, per ara, durant tres setmanes seguides, entre la Creu Alta, Can Puiggener, Torre-romeu, Poblenou i a la Creu de Barberà
  

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació