Salut busca asimptomàtics al sud de Sabadell amb tres jornades de testos ràpids

Es faran al Casal Cívic Rogelio Soto

La prova PCR a una usuària a l'equipament municipal
La prova PCR a una usuària a l'equipament municipal | ACN
NacióSabadell
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:50h
El Departament de Salut ha programat tres jornades de cribratges massius a Sabadell a la cerca de persones asimptomàtiques. Serà amb testos antigènics ràpids entre la població a partir de 16 anys, de l'àrea d'influència del CAP Sud. 

Es duran a terme, com en les altres cites en un equipament municipal: al Casal Cívic Rogelio Soto (carrer Campoamor, 93-95). Les proves arrencaran aquest dimecres i s'allargaran fins divendres. Serà en dues tandes, de 10 hores a 14 i de 15.30 hores a 19.30.  

Els veïns d'aquesta zona, cridats a participar al cribratge, rebran un SMS informatiu, pel mateix mitjà rebran el resultat de l'examen i també a la plataforma "La Meva Salut". També es recorda dur la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la prova. 

Curiosament, aquesta zona de la ciutat és on va arrencar aquesta tipologia de proves a l'estiu, quan es van instal·lar carpes per dur a terme PCR de forma massiva. A més, allarga una setmana més l'organització d'aquestes anàlisi a la capital vallesana, havent-se fet, per ara, durant tres setmanes seguides, entre la Creu Alta, Can Puiggener, Torre-romeu, Poblenou i a la Creu de Barberà