GRÀFIC Rebaixa dels pacients a planta i l'UCI els primers dies de desembre

El registre de defuncions continua elevat, quatre en tres dies

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
04 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:56h
El mes de desembre comença amb una reducció de pacients tant a planta com a l'UCI de l'Hospital Parc Taulí. El passat dimarts hi havia 89 pacients i 29 a les unitats de cures intensives, una rebaixa de dos i cinc, respectivament, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

En total hi ha 111 hospitalitzats al Taulí, set menys que en l'estrena del mes. S'encadenen així cinc dies d'alliberament de llits i en aquest temps, la disminució ha estat en 15 usuaris, de 126 als 111. D'aquesta manera, es recupera la tendència iniciada la segona quinzena de novembre, que es va trencar precisament el passat cap de setmana
 

El nombre d'hospitalitzats totals és semblant al darrer tram d'octubre, amb la diferència que per aquella època, la dinàmica era a l'alça i tal com mostra el gràfic es trobava en plena crescuda dels ingressos.  

D'altra banda, les defuncions han seguit amb un registre elevat, ja que se n'han comptabilitzat quatre en aquests primers dies del darrer mes de l'any. Tres de les quals en les últimes 48 hores.