Arriben les invitacions per assistir a les activitats de Nadal

Es posen a disposició en línia, amb una aplicació mòbil i quatre equipaments municipals

Llums de Nadal
Llums de Nadal | Juanma Peláez
NacióSabadell
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:24h
El passat 27 de novembre es van encendre els llums de Nadal i van obrir les parades de la Fira de Santa Llúcia, instal·lada a la plaça Doctor Robert. L'arribada de desembre ha de portar el desplegament del gruix de les activitats de Nadal com la Fira Reial, el trenet, el pessebre amb figures 1,25 metres d'alçada i els parcs de Nadal. 

Enguany, i per les restriccions marcades per la pandèmia, la majoria caldran cita prèvia. A partir del dimarts, dia 15, es posaran a disposició de la ciutadania les invitacions per assistir a les diferents propostes. 

Unes entrades que es poden aconseguir en línia (en aquesta pàgina web), una aplicació mòbil creada per a l'ocasió i també en quatre equipaments municipals: al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i a l'Ateneu (plaça Sant Roc, 14) i a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) de Ca n'Oriac i Creu de Barberà, en aquestes dues últimes instal·lacions cal cita prèvia per recollir-les i és fins el dia 23.  

Els parcs de Nadal, que s'organitzaran del 23 al 31 de desembre, al nord a l’Escola Calvet Estrella i al sud a l’Escola La Romànica, comptaran amb un aforament màxim, al nord de 160 persones a l'espai de joc i de 80 persones al d’actuacions. A La Romànica serà de 90. Per pujar al trenet, que funcionarà del 28 de desembre al 4 de gener entre Doctor Robert i Sant Roc, hi haurà invitacions cada 30 minuts i un màxim de 36 persones per viatge.

Quant a la Fira Reial estarà oberta del 2 al 5 de gener i es permetrà el pas de 550 persones cada mitja hora, que es dividiran en dos grups que faran dues rutes diferents. Pel que fa al Campament Reial, organitzat per Comerç Centre, s'han exhaurit les reserves i el consistori està treballant per oferir alternatives.