La Biblioteca Ponent carrega «una maleta» per dur llibres i revistes al residents del Complex Alexandra

La finalitat és estalviar desplaçament i evitar riscos

Biblioteca Municipal de Manlleu
Biblioteca Municipal de Manlleu
NacióDigital
08 de desembre del 2020
La Biblioteca de Ponent i el Complex de Gent Gran Alexandra han posat en marxa una iniciativa perquè les persones grans usuàries del centre puguin gaudir de la lectura sense moure’s i evitar d’aquesta manera riscos per la salut. L'equipament municipal traslladarà part del seu catàleg a la residència. 

Sota el nom de “La maleta de l’Alexandra”, es carregarà la bossa de llibres, revistes i audiollibres per al Complex Alexandra, per poder-los llegir o escoltar-los a casa. Les persones interessades només han d’inscriure’s al centre.

El préstec té un termini de 30 dies i el material compleix les normes de prevenció contra la Covid-19. Un cop acabat el període, cal tornar-los al centre.  Els llibres es lliuren nets i, quan es tornin, la biblioteca els posarà en quarantena durant 48 hores abans de tornar-los a posar en circulació. Periòdicament la biblioteca renovarà̀ llibres, revistes i audiollibres objecte de préstec.

És una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb la col·laboració de Vimusa i de la Diputació de Barcelona I Es tracta d’una de les accions incloses en el pla de mesures per pal·liar els efectes del coronavirus amb el consegut servei de "la biblioteca a casa".