L'Ajuntament detecta grans superfícies que no tributen com correspon

El govern local considera inadmissible aquesta pràctica | Anuncien les accions legals corresponents per ajustar la tributació a la realitat de cada empresa

Albert Segura
09 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 19:10h
Juli Fernàndez amb els regidors de govern
Juli Fernàndez amb els regidors de govern | Juanma Peláez

Juli Fernàndez amb els regidors de govern. Foto: Juanma Peláez

 
El govern de Sabadell denuncia que algunes grans superfícies de la ciutat no tributen de la manera que ho haurien de fer. Així ho han constatat en la roda de premsa de balanç dels primers cent dies de govern, sense que hagin detallat la identitat de les empreses que estan cometent aquesta irregularitat.
 
“Vam veure amb sorpresa en l’anàlisi dels impostos que hi ha grans superfícies de la ciutat que no tributen els impostos per les seves activitats econòmiques”, ha dit de manera clara i sense equívocs el regidor de Nova Economia, Albert Boada. Es tracta d’empreses que s’acullen a diferents mecanismes perquè la seva tributació es faci a través d’altres consideracions, sense que fina ara, diuen, no s’hagi actuat al respecte.
 
“Algunes d’elles busquen viaranys legals per esquivar la tributació com a gran superfície amb petits epígrafs, però la suma de la tributació és inferior a la que tindrien com a tal”, ha afegit l’alcalde, Juli Fernàndez, que ha qualificat “d’inadmissible” la situació.
 
Per aquest motiu, el govern local ha anunciat les accions corresponents per ajustar la tributació a la realitat i que cada empresa pagui el que li toca per l’activitat que desenvolupa.