GRÀFIC Novembre tanca amb 50 defuncions al Taulí i arrenca desembre amb reducció dels ingressats

Les defuncions superen la quarantena i les entrades a l'UCI es redueixen

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:30h
El mes de novembre s'ha tancat a l'Hospital Parc Taulí amb 50 defuncions, la xifra més alta de la segona onada i dels últims sis mesos, la meitat de les quals s'han concentrat els caps de setmana. Per contra, desembre ha començat amb una notable reducció de pacients, segons ha detallat el mateix centre hospitalari. 

Els tres últims decessos han arribat el darrer dia del penúltim mes de l'any. En aquesta segona quinzena s'han comptabilitzat 21 morts, davant les 29 de la primera. De fet, aquest novembre, només durant els dies 3, 5 i 19 no se n'han notificat i tots els caps de setmana sí n'han registrat. 
 

D'altra banda, les hospitalitzacions s'han reduït, tant els pacients a planta com els d'UCI/semicrítics. Així, arrenca desembre amb 118 hospitalitzacions, 89 de les quals són ingressos i 29 a cures intensives. Un inici de mes diferent a novembre, quan ho va fer amb un total de 136 hospitalitzats. 

A més, d'aquests, 106 eren a planta i 30 a UCI/semicrítics, cosa que no es replica ara, ja que hi ha usuaris per sota del centenar i en el cas de crítics, per sota la trentena. A més, en aquest darrer fa gairebé una setmana que s'està rebaixant el nombre.