coronavirus

Una quarantena de positius entre els cribratges massius a la Creu Alta i Torre-romeu

Són les proves que es van fer la setmana passada

per NacióSabadell, 2 de desembre de 2020 a les 14:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les jornades de cribratges massius, duts a terme la setmana passada -entre dilluns 23 de novembre i dissabte 28-, a Sabadell s'han traduït en 40 positius amb 2.959 proves PCR fetes entre els veïns de la Creu Alta i Torre-romeu. 


Això suposa, una mica més d'un 1% de positivitat entre les persones que es van apropar, entre dilluns i divendres, al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach per a la població que correspon a l'equip d'Atenció Primària Creu Alta i, de dimarts i també fins divendres, al Centre Cívic de Torre-romeu per als usuaris del CAP La Serra.

Concretament, a la Creu Alta s'han fet més testos, un total de 2.189, mentre que a Torre-romeu han estat 770, amb 37 i tres persones infectades, respectivament.


Entre les nou poblacions de la regió sanitària Metropolitana Nord on es van fer aquestes analítiques -a la qual pertany Sabadell-, a la capital vallesana s'hi han concentrat gairebé un 10%, un índex molt semblant de positius, que ha estat de l'11,5% entre els 345 registrats.   

Nota sobre el mapa: Picant sobre cada marca, es desplega el nom del municipi o districte, la data dels cribratges, el lloc on es faran i la població a qui està dirigit. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi i seleccionar-los millor. En tot cas, cal tenir en compte que les marques assenyalen els municipis o districtes on estan previstos els cribratges, no l'adreça exacte on es faran. Última actualització: dades del 3 de desembre.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació