ERC demana la celebració d'un ple extraordinari per tractar el tancament del Gimnàs municipal

L'alcaldessa defensa la mesura davant la situació "al·legal" en que es troba l'equipament

El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou
El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:29h
El portaveu d'ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha anunciat que s'ha presentat una instància perquè se celebri un ple extraordinari per debatre el tancament del Gimnàs municipal. I és que, segons ha dit Fernàndez, "ha de passar" pel plenari aquesta mesura, anunciada fa una setmana per l'Ajuntament.  

El republicà ha demanat que la cita se celebri el més aviat possible, perquè no "ens enganxi enmig del Nadal". Així ho ha avançat en el torn de precs i preguntes del ple ordinari de desembre, celebrat aquest dimarts. 

L'alcaldessa, Marta Farrés, davant les qüestions de Fernàndez, així com de la líder de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, i el de Cs, Adrián Hernández, ha confessat que "no em fa il·lusió tancar" l'equipament municipal i ha explicat que la concessió va acabar el 2017, sense que es pogués prorrogar. 

"Però malgrat tot, es va fer", ha continuat Farrés, perquè, tal com ha justificat, "no es pot deixar de prestar el servei, amb la condició que es faci un concurs". Tanmateix, "ni el 2018, ni el 2019, ni el 2020 es va fer. I estem en una situació d'al·legalitat". L'alcaldessa ha assegurat que segueix les pautes marcades pels tècnics jurídics.  

Ha admès que es tracta "d'una patata calenta" i que fa uns anys hi havia més d'un miler d'usuaris i que actualment n'hi ha 400, "i ja era així abans de la pandèmia", ha puntualitzat. Farrés ha garantit que l'activitat de caire esportiu continuarà a l'edifici de la plaça Frederic Mompou.