Més de 280 denúncies en el primer mes del toc de queda a Sabadell

La meitat de les quals s'han interposat la segona quinzena de novembre

Un control de Policia Municipal Sabadell i Mossos d'Esquadra
Un control de Policia Municipal Sabadell i Mossos d'Esquadra | Juanma Peláez
01 de desembre del 2020
El passat 25 d'octubre es va activar el toc de queda. Des de les 22 hores i fins a les sis del matí no es podia sortir al carrer, excepte algunes excepcions. El Procicat va donar-hi llum verda amb aplicació immediata, era un diumenge amb molta gent fora de casa gaudint del cap de setmana. Així, la mesura va passar a ser efectiva al dia següent.

Des d'aleshores, ha fet un mes d'aquest confinament nocturn i que s'ha tancat amb 283 denúncies per incomplir-lo a Sabadell. La Policia Municipal ha interposat aquestes gairebé 300 sancions en cinc setmanes. A la ciutat, la primera va arribar la segona nit que ja es va començar a imputar aquest comportament. 

Es tractava d'una persona que passejava el gos i sense mascareta per la plaça Pompeu Fabra. A aquesta primera li han continuat unes altres 282 fins el passat diumenge. En aquests primers set dies inicials de la mesura, a la capital vallesana es van registrar 33 sancions. 

La meitat de les 283 denúncies van arribar la segona quinzena de novembre. La setmana que va haver-hi un major nombre va ser la del 17 al 23 de novembre, amb 88, precisament quan es va anunciar allargar el toc de queda una mica més de dos mesos.