Gairebé 150 denúncies al novembre per incomplir el confinament perimetral de cap de setmana

Més del 70% s'interposen entre els dies 6 i 8

El control conjunt dels tres cossos de seguretat
El control conjunt dels tres cossos de seguretat | Juanma Peláez
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
El passat 29 d'octubre es va decidir ampliar les mesures restrictives per frenar el coronavirus, aplicant, entre d'altres, un confinament municipal perimetral de cap de setmana. Així, va entrar en vigor des de les sis del matí del 30 d'octubre, a la mateixa hora del 2 de novembre. Un cop acabat novembre, la Policia Municipal de Sabadell ha interposat un total de 141 denúncies per incomplir aquesta normativa. 

Les vuit últimes han arribat en aquest darrer cap de setmana, sent la xifra més baixa registrada en aquest penúltim mes de 2020. Més del 70% de les sancions van arribar el segon cap de setmana de confinament, quan se'n van notificar 101. 

Prèviament, en el primer va haver-hi 19 i en el que va anar del 20 al 23 de novembre, 24. El cos policial s'ha desplegat per tota la ciutat, amb diferents operatius, ja sigui a carreteres o avingudes de la ciutat, així com a les estacions de Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i d'autobús.

Al llarg de la setmana passada també s'ha rebaixat el nombre de denúncies per d'altres incompliments relacionats amb mesures de restricció per la Covid-19: 54 per saltar-se el toc de queda, tres per no dur la mascareta, dos per concentració de més de sis persones i una per consum d'alcohol a la via pública.