S'allarguen els cribratges massius entre asimptomàtics a Sabadell

S'afegeix Poblenou, entre els barris a examinar

La prova PCR a una usuària
La prova PCR a una usuària | ACN
NacióSabadell
30 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:25h
Els cribratges massius, impulsats des del Departament de Salut, a Sabadell s'allargaran. Inicialment, estava previst fer-los durant una setmana, és a dir, fins aquest dilluns. Però continuaran i s'han ampliat el radi d'actuació. Això sí, continua sent una acció preventiva adreçada a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. 

Al Centre Cívic de Torre-romeu per a la població de referència del CAP La Serra aquest dilluns hi ha muntada una jornada de proves, de 9 hores a 14 i de 15 a 19. Es manté, al Centre Cívic Can Puiggener per aquest veïnat, amb el mateix horari, amb la novetat que s'hi suma un dia més, i es faran també aquest dimarts. 

Els cribratges també aniran fins a Poblenou, al Centre Cívic Poblenou, a partir d'aquest dimarts, també de 9 hores a 14 i de 15 a 19. 

Tot plegat arriba, després que ja s'hagin acabat els duts a terme al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach. Els resultats es comunicaran a través de SMS, i també es penjaran a la plataforma La Meva Salut. 

És ja la tercera vegada que s'organitzen jornades d'aquestes característiques a la ciutat, després de les dutes a terme a l'estiu. Primer va estar concentrada al sud, amb la instal·lació de carpes a les places Picasso i les Termes i posteriorment, al CAP Ca n'Oriac, amb dues jornades adreçades únicament a persones d'entre 15 i 35 anys