activitat física

Una petició a Change.org demana «una solució» davant l'anunci del tancament del Gimnàs municipal

Aquest diumenge s'ha escenificat una protesta a la plaça Sant Roc

per NacióSabadell , 29 de novembre de 2020 a les 12:51 |
El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou | Aj. Sabadell
L'anunci del tancament del Gimnàs municipal ha motivat l'impuls d'una iniciativa a Change.org per reclamar "una solució" perquè deixa "a 400 usuaris sense alternativa per a la pràctica de l'esport i a 12 professionals sense feina", ha afirmat l'escrit a la plataforma virtual.

Es va crear aquest dijous amb l'objectiu d'assolir les 1.000 firmes i que aquest cap de setmana ha superat les 700. Ha assegurat que ha estat una decisió "sobtada" i ha carregat contra la mesura del govern municipal i les justificacions expressades, "tot això després de 24 anys".


Precisament, aquest diumenge s'ha escenificat una protesta a la plaça Sant Roc amb la realització d'una de les activitats físiques que es duu a terme a l'equipament municipal.  
  Des de l'Ajuntament s'ha al·legat la baixada progressiva dels abonats els últims temps, que arriba a un 45% menys que fa cinc anys, cosa que fa inviable de continuar mantenint la concessió establerta fins ara. Ha garantit que treballarà per tal que aquest equipament es dediqui a cobrir altres necessitats de la pràctica esportiva de la ciutat.


L'imminent tancament també ha motivat el rebuig frontal de l'oposició. Tant ERC, la Crida per Sabadell com Cs han manifestat el seu propòsit de defensar el servei i els llocs de treball. 

 

 

Participació